logo nieuwe autoriteit

Educatief spel ‘k Blijf staan

Het bordspel ” ‘k Blijf staan ” is een educatief hulpmiddel dat is gemaakt met als doel jongeren, ouders, leraren en hulpverleners vertrouwd te maken met de principes van Nieuwe Autoriteit. Deze benadering legt de nadruk op een vernieuwende houding ten opzichte van autoriteit, waarbij de focus ligt op wederzijds respect en verbondenheid.

Basishoudingen

In het spel worden deelnemers uitgedaagd om de basishouding van Nieuwe Autoriteit te begrijpen en toe te passen. Via interactieve scenario’s en uitdagende situaties verkennen spelers de essentiële elementen van deze benadering, zoals het bouwen aan vertrouwen, het stellen van duidelijke grenzen en het bevorderen van een positieve relatie tussen opvoedingsfiguren en degenen aan wie zij leiding geven.

  • Hou u in

  • Ik ben er voor je

  • Zorgen voor

  • Open kaart en hulp vragen

  • Je doet er toe

  • Hou vol

  • Nu effe ni

  • Zand erover

Of je nu een ouder bent die op zoek is naar effectievere opvoedingsstrategie, een leraar die streeft naar een positieve klasomgeving, of een hulpverlener die betrokken is bij het begeleiden van jongeren, dit spel biedt een boeiende en leerzame ervaring. ” ‘k Blijf Staan ” is een brug naar het begrip en de toepassing van deze innovatieve benadering in diverse contexten, en nodigt deelnemers uit om gezamenlijk te groeien in hun beheersing van Nieuwe Autoriteit.

Bestelformulier

Ontdek, leer en speel! Bestel nu jouw exemplaar van ons boeiende educatieve bordspel “‘K Blijf Staan”. Verrijk kennis op een leuke manier. Bestel vandaag voor eindeloos leerplezier!

Klantgegevens

Factuur nodig?

Verzendgegevens

Verzending *

Betaalgegevens

Mariahuis VZW BE 93 0013 8532 1967 Medeling: kblijfstaan + Naam & Voornaam

Het bordspel word verzonden na ontvangst van je betaling, vermeld ook je naam en voornaam bij de overschrijving.

“Dit inspirerende bordspel, ‘Op weg naar Nieuwe Autoriteit’, is tot stand gekomen dankzij de gezamenlijke inspanningen van Lionsclub Alken en VZW Mariahuis. Met hun toewijding voor de zorg aan een kwetsbare jeugd hebben zij dit spel mogelijk gemaakt. De visionaire bedenker achter dit project is Zoë Alaerts, wiens passie voor het bevorderen van Nieuwe Autoriteit heeft geleid tot de creatie van een spel dat jongeren, ouders, leraren en hulpverleners op een boeiende manier betrekt bij de principes van deze vernieuwende benadering.

Logo Lions Alken
Zoe Alaerts

Zoë Alaerts

Fotogallerij