Vrienden van Mariahuis

Het Mariahuis VZW bloeit dankzij de genereuze giften en onschatbare sponsoringen van onze vrienden. Als een warme gemeenschap die zich inzet voor het welzijn van anderen, kunnen we onze missie en dienstverlening alleen maar uitbreiden dankzij de steun van degenen die geloven in de kracht van solidariteit.

Logo Lions Alken

Lions Club Alken – Land van Wor

“Lions Club Alken Land van Wor”  werd in 2006 opgericht door een groep vrienden die zich wilden inzetten voor de lokale goede doelen. Vanaf de start is Lions Club Alken Land van Wor een gemengde club van mannen en vrouwen die zich inzetten voor kinderen met pech in onze gemeenschap.

Leo Club Haspengouw

In 2016 ontstond in de schoot van Lions Club Alken Land van Wor de “Leo Club Haspengouw”. Een Leo Club onderschrijft dezelfde waarden van Lions International maar beperkt zich tot jonge mensen tot 35 jaar. Door hun enthousiasme en creativiteit streven zij op een specifieke manier naar de invulling van hun doelstellingen.

Logo Leo Club Haspengauw

Kiwanis Amicitia Bilzen

Kiwanis Amicitia is een groep dames uit Bilzen en omgeving die deel uitmaken van het internationale netwerk Kiwanis. Wij komen maandelijks samen om te vergaderen, maar spreken ook tussendoor informeel af. Zo willen we ons enerzijds engageren voor een goed doel, maar anderzijds ook ons sociaal netwerk versterken. De meeste aandacht gaat hierbij naar initiatieven ten bate van kinderen. De slogan van Kiwanis is immers “Serving the children of the world”. 

Rotaract Haspengouw

Rotaract Haspengouw is de jongste telg van de Belgische Rotaract familie. Wij zijn jongeren tussen 18 en 30 jaar die zich samen inzetten voor de maatschappij. Dit doen we door het organiseren van leuke events waarmee we diverse goede doelen kunnen steunen.

logo rotoract
logo pati pati

Solidariteitskoor Pati Pati Leuven

Pati Pati is het Leuvens solidariteitskoor voor studenten. Wat houdt dit in? Al zingend willen we samen een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit doen we onder andere door jaarlijks een concert te houden waarvan de opbrengsten naar een zelfgekozen goed doel gaan.

Tectum Group

Samen duurzaam bouwen aan dak en gevel. Duurzaamheid, langetermijndenken, familiale waarden en levenslang leren lopen als een rode draad doorheen het beleid van Tectum Group. Samen met geëngageerde en tevreden medewerkers zullen we in de toekomst het verschil maken.

Stevoort Solidair

December 2004 was er de tsunami in Indonesie. Er bestonden tal van inzamelactie’s, de verenigingen van Stevoort werden samen getrommeld om actie te ondernemen. In januari werd er een iets groots opgezet / georganiseerd. Er werd niet minder dan 6500€ ingezameld.

Door dit gebeuren is Stevoort Solidair ontstaan. Enkele vrienden onder elkaar wilden dit jaarlijks herhalen. En zoals u merkt zijn er al vele projecten gesteund geweest door Stevoort Solidair.

Eervolle vernoemingen

Iedereen die het Mariahuis VZW sponsort verdient een vermelding!
Want alle beetjes helpen en zijn meer dan welkom.

  • Hoevoc Hoeselt – Volleybal

  • Familie Rita & Nand

Wil je ook een vriend van het Mariahuis worden?
Neem dan zeker contact met ons op.